NAGYONBútor.hu

Cégünk francia és magyar bútor gyártók termékei mellett a török és szlovák matrac gyártók termékeit kínálja Önnek, hogy otthonában kiváló minőségű és egyben modern, elérhető áron beszerezhető bútorok között és a mindennapi nyugodt pihenés élményét nyújtó matracokkal egy jobb életminőségben tudja mindennapjait kényelmesebbé tenni. A megbízhatóságra garanciaként szolgál a francia gyártó 80 éves és a magyar gyártók több évtizedes a bútorgyártásban szerzett tapasztalata valamint a török és szlovák matracgyártó több mint 20 éves sikeres szakmai múltja.

A bútor és matrac értékesítésben 10-16 éve dolgozó kollégáink szaktudása biztos hátteret nyújt az Önnek leginkább ideális termék kiválasztásában.

Elsősorban web áruházként működünk, de terveink között egy viszonteladói bolthálózatot kiépítése is szerepel, hogy profi szolgáltatással élőben is kipróbálhatóvá, vizuális élményt is nyújtva mutathassuk be termékeinket.

A Materasso-2002 Kft.-t 2001-ben alapítottuk, fő tevékenységeink: ágybetét és bútor nagy- és kiskereskedelem.

Gyártóink

Parisot

A francia Parisot vállalatot Jacques Parisot alapította 1936-ban. Jelenleg több mint 70 országban elérhetőek a modern dizájnú bútorok, amelyek minőségi préselt lemezből készülnek. Professzionalista gondolkodásmód és az évek során elért kereskedelmi pozíciója a francia márkát a bútorgyártásban a világelsők közé helyezte. Az elmúlt időszakban évente közel 3 millió darab termék kerül legyártásra a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően. A Green Way minőségi bizonylattal rendelkező Parisot folyamatosan keresi a környezetbarát gyártási megoldásokat.

A Parisot 770 alkalmazottja folyamatosan igyekszik  élen járni az új trendek kialakításában. Küldetésként élik meg az innovatív, funkcionális nagy érzelmi erővel bíró bútorok létrehozását, melyekkel szeretnének megfelelni a vevői elvárásoknak.

Materasso

A Materasso Slovákia az 1995 évbenen kezdte el ágybetétek gyártását és fejlesztését. A gyártó olasz technológiát használva állít elő egészségügyi és ortopéd matracokat.

A gyár Oravské Veselé település közelében található. Évi termelése nagyjából 200 000 db ágybetét. Az előállítás során kizárólag kiváló minoségű tesztelt és bevizsgált alapanyagokkal dolgoznak. Az matracok ortopédikus kivitelben és allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek, egyes típusok téli-nyári oldalas kivitelben és/vagy levehető mosható huzattal készülnek, oldalszivacs megerősítéssel.

A cég alvás-kiegészítőket is gyárt, pld.: párnák, paplanok és ágybetétvédők.

A gyártási folyamat során az ágybetétek egyes rétegei, alkotóelemei (latex-hab, latex-kókusz, kókusz, PUR-hab termopur, HR hab, hydrolatex, bonellrugók, táskarugók stb.) változtathatók a vevő igénye szerint. Ezek alapján körülbelül 40-50 típusú különböző matracot készítenek.

A matracok elkészíthetők bármilyen egyedi méretben a vevő sajátos igényei szerint. Egészségügyi problémák esetén akár a vevő súlyához igazodva.
A vevő különleges, igényei szerint módosíthatók továbbá:

  • ortopédiai tulajdonságok, úgymint a matrac keménysége és rugalmassága
  • antiallergén tulajdonságok
  • esztétikai tulajdonságok – a matrac külső megjelenése, huzata

A Materasso gyár ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és az elsők között lett “SLOVÁK GOLD” (kiváló áruk fóruma) díjazott gyártó. A Materasso, matracainak elkészítését engedélyezte a Lignotesting Állami Kísérleti Intézet. Az Egészségügyi Minisztérium által kiadott határozatban, mely több vizsgálat alapján készült, a Szlovák Köztársaság Fő Tisztiorvosa engedélyezi és ajánlja az EGÉSZSÉGÜGYI RUGÓS MATRAC elnevezés használatát.

Napjainkban sajnálatos módon minden ember rengeteg negatív hatásnak van kitéve, mint például a helytelen üléshelyzet és a nagyon kevés testmozgás. A Materasso saját termékeivel hozzájárul, hogy eme termékek használóinak a negatív hatások ellenére egészséges pihenést, relaxációt és regenerációt biztosítson.