Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Összeszerelési útmutató és videó

Segítség az új ABC Mobilya ágyak összeszereléséhez

Ez az útmutató hasznos tanácsokat tartalmaz és lépésről lépésre vezeti végig az álmai ágyához vezető úton, így akár Ön is összeszerelheti.

Mielőtt nekikezdené olvassa el az itt leírtakat és nézze meg videónkat, hogy láthassa, milyen lépésekből áll új ABC Mobilya összeállítása és milyen szerszámokra lesz szüksége. Mikor megkapja az ágyat, ellenőrizze, hogy minden rész meg van-e. Ennek egyik legjobb módja, ha összehasonlítja a kapott csomagokat a számlával és a csomagban lévő szerelési útmutató listájával. Csak akkor kezdje el szétszerelni korábbi ágyát, ha minden új alkatrész megvan. Az ágy alkatrészeit és lapjait összeszerelésig tárolja zárt helyen, normál szobahőmérsékleten és normál páratartalom mellett. Ön is megcsinálhat mindent, de szívesen segítünk. Ágyainkat úgy tervezték, hogy Ön is összeszerelhesse őket, de bármikor számíthat a segítségünkre. Legyen szó házhoz szállításról vagy teljes összeszerelésről, boldogan összeállítunk egy Ön számára megfelelő szolgáltatási csomagot. További részletekért látogasson el a  weboldalra, vagy lépjen kapcsolatba eladóinkkal az üzleteinkben.

Szereléshez szükséges szerszámok: Az ágyak úgy lettek kialakítva, hogy összeszerelésükhöz csak csillagcsavarhúzó szükséges.

Személyi szükségletek: Az ágyak összeszereléséhez két személyre van szükség a pontos illesztések miatt.

Az ágy helyének előkészítése: A régi ágya eltávolítása után készítse elő az új ágy helyét. Az új ágyat lehetőleg az új helyén szerelje össze!

És már kezdheti is az összeszerelést a videónk alapján:

KÉSZEN IS VAN! GRATULÁLUNK AZ ÚJ ÁGYÁHOZ!

Lépjen hátra és csodálja meg az új ágyát – illetve magát, hogy milyen sok pénzt spórolt azzal, hogy önmaga szerelte össze! Egy kis törődéssel és odafigyeléssel az új ágy hosszú éveken keresztül legszebb formájában tündökölhet.

Szolgáltatásaink:

Házhozszállítás:

-  Kapuig: A megvásárolt termékeket az Ön által választott címre szállítjuk kapuig az Önnek megfelelő időpontban.

- Kért helyre: A megvásárolt termékeket az Ön által választott címre szállítjuk az Önnek megfelelő időpontban. Nem kell cipekedned. Segítünk felvinni őket a lépcsőn és pontosan oda teszünk mindent, ahová szeretnéd.

Összeszerelés: Ön döntheti el, hogy van-e szüksége segítségre és kényelmesen hátradől, amíg munkatársaink az előírásoknak megfelelően összeszerelik a megvásárolt termékeket a kívánt helyre. Ha az ágy elkészült, a csomagolást elszállítjuk és újrahasznosítjuk.