Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABC Mobilya

Rendezés:

Ocaliptus matrac

Előrendelhető
Táskarúgós matrac.
136.000 Ft -tól

Scarlett matrac

Raktáron
A speciálisan gyártott anyagból, hyperhabbal és bonell rugós rendszerrel kombinált SCARLETT matrac topperrétegének köszönhetően különleges egyensúlyt és kiváltságos kényelmet biztosít azoknak, akik a félkemény matracokat kedvelik.
116.000 Ft -tól

Héra matrac

Előrendelhető
Imperial plus feliratú matrac; Alkalmazkodik az Ön testalkatához, és tökéletes alvási megoldást kínál pamut szatén kevert szövetével, a kétrétegű felső párnák által nyújtott extra kényelemmel, a táskarugós rendszer által biztosított ergonómiával, valamint a viszkószivacs és a latex szivacs réteggel. Ez egy kifinomult termék, amely a 100%-ban természetes lószőr által biztosított légáramlásnak köszönhetően, természetes gátat képez az izzadás és a nedvességképződés ellen.

 

390.000 Ft -tól

Luxury matrac

Előrendelhető

A LUXURY matrac betétrészében használt micro táskarugónak köszönhetően kiváló kényelmet nyújt és növeli a test vérkeringését. Különösen ideális azok számára, akik alvás közben izzadnak. A luxusmatrac egy speciálisan gyártott White Queen szövetből, szálból és Hypersoft szivacsból áll, amely steppelt és kombinálva van egy speciális betéttel és mikrotask rugós rendszerrel. Az ágy felületén használt plüss szövet puhaságot nyújt az alváshoz.

LÁGY MATRAC.TÁSKARUGÓS-MICROTÁSKARUGÓS.

232.000 Ft -tól

VISCO LUX MATRAC

Előrendelhető

Mesebeli alvás várja a Visco Luxmatracon. Ez egy speciálisan gyártott hibrid matrac, amely jól szellőző pamut kötött anyagból, valamint Thermobond szálból és Hypersoft szivacsból áll, steppeléssel és memóriával kombinált Visco Elastic Sponge réteggel és táskarugós rendszerrel. Alkalmas minden testtípushoz.

232.002 Ft -tól

PIXIE MATRAC

Előrendelhető

A PIXIE bonellrugós matrac ortopédiai kialakításának köszönhetően egészséges és zavartalan alváskényelmet kínál azok számára, akik idáig mindig félbeszakították az alvásukat és egyáltalán nem tudtak pihenni.

 

82.000 Ft -tól

PIXIE kárpitozott ágyneműtartós ágy matraccal

Előrendelhető

Az egyszerű, stílusos kialakítású PIXIE franciaágy megalkotásakor felhasznált különleges bársonyos, puha anyagainak, pala szürke színének és az enyhén ívelt fejvéget és matracot díszítő különböző geometriai formáknak  köszönhetően modern megjelenést kölcsönöz hálószobájának. Praktikus jellemzőivel megkönnyítheti az Ön életét is. Praktikus, hátulról nyíló ágyneműtartója mély tárolóhelyet biztosít, melynek megközelítését gázrugókkal tette a gyártó könnyebbé.

A PIXIE bonellrugós matrac ortopédiai kialakításának köszönhetően egészséges és zavartalan alváskényelmet kínál azok számára, akik idáig mindig félbeszakították az alvásukat és egyáltalán nem tudtak pihenni. Viszkózszövet huzattal készül, melynek nedvszívóképessége hasonló a pamutéhoz.

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy PIXIE ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

238.000 Ft -tól

COMFORT SLEEP kárpitozott ágyneműtartós ágy

Előrendelhető

A COMFORT SLEEP ágykeret a mintás és egyszínű anyagok harmónikus kombinálásával stílusos és fényűző megjelenésű. A magas fejvég bársonyos, puha bézs színű anyagát középrészen sötétbarna hímzéssel díszítették. Hatalmas ágyneműtartójával megoldást nyújt a tárolásra. 

A matrac, éjjeliszekrény és a pad külön rendelhető hozzá, így adva meg a teljes összhatást.

245.000 Ft -tól

COMFORT SLEEP MATRAC

Előrendelhető

A COMFORT SLEEP egy különleges tervezésű és technológiai gyártású bonellrugós matrac, amely eredménye, hogy pihentető alvást biztosít. A békés és zavartalan alváskényelmet a tollszivacsos szerkezet biztosítja.

 

145.000 Ft -tól

COMFORT SLEEP kárpitozott ágyneműtartós ágy matraccal

Előrendelhető

A COMFORT SLEEP ágykeret a mintás és egyszínű anyagok harmónikus kombinálásával stílusos és fényűző megjelenésű. A magas fejvég bársonyos, puha bézs színű anyagát középrészen sötétbarna hímzéssel díszítették. Hatalmas ágyneműtartójával megoldást nyújt a tárolásra. 

A COMFORT SLEEP egy különleges tervezésű és technológiai gyártású bonellrugós matrac, amely eredménye, hogy pihentető alvást biztosít. A békés és zavartalan alváskényelmet a tollszivacsos szerkezet biztosítja. A fejvéget díszítő hímzett minta a matrac oldalán megismétlődik, így egészítve ki azt.

Praktikus, hátulról nyíló ágyneműtartója mély tárolóhelyet biztosít, melynek megközelítését gázrugókkal tette a gyártó könnyebbé.

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy COMFORT SLEEP ágykeretből és matracból álló szettet

418.000 Ft -tól

DREAM kárpitozott ágyneműtartós ágy

Előrendelhető

A Dream ágykeret modern vonalakhoz igazodó, különleges kialakítású, amely egyszerűségéből meríti erejét. A lenvászon anyag könnyed eleganciát és életerőt sugároz. Magas, szögletes fejvégét gombok díszítik. 15 cm-es lábmagasság.

A matrac, éjjeliszekrény és a pad nem az ajánlat része.

264.000 Ft -tól

CALIPSO kárpitozott ágyneműtartós ágy

Előrendelhető

Szemet gyönyörködtető Calipso ágykeretben az egyszerűség és az elegancia jelenik meg modern dizájnnal. Különleges díszítőelemei a szögletes fejvégen jelennek meg. Antracitszürke bársonyos, puha anyaga minden hálószobában jól mutat. Ágyneműtartójának hatalmas térfogata kényelmes tárolóhelyet biztosít.

A matrac, éjjeliszekrény és a pad külön rendelhető hozzá, így adva meg a teljes összhatást.

308.000 Ft -tól