Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálószoba padok

Rendezés:

Enjoy pad

Előrendelhető
54.900 Ft 45.900 Ft

GLAMOUR pad

Előrendelhető

GLAMOUR hálószoba pad egyszerre modern, egyszerű és kényelmes. Puha, bársonyos anyaga az ágykerettel megegyező királykék színű, így azzal teljes egészet alkot. 

A színek és anyagok megjelenése az ágykereten, matracon, éjjeliszekrényen és a hálószoba padon kellemes összhangot biztosít hálószobájának. Rendelje meg együtt őket a teljesség eléréséhez!

54.900 Ft

HAMILTON pad

Előrendelhető

A felnyitható HAMILTON hálószoba pad ötvözi az egyszerűséget, praktikusságot és az eleganciát. Fénylő anyaga az ágykerettel megegyező ólomszürke színű, így minden kiegészítőhöz jól illeszkedik. 

A szín és anyag ismételt megjelenése az ágykereten, matracon, éjjeliszekrényen és a hálószoba padon kellemes összhangot biztosít hálószobájának.

Rendelje meg együtt őket a teljesség eléréséhez!

54.900 Ft

RIXOS pad

Előrendelhető

A felnyitható RIXOS hálószoba pad egyszerre modern és praktikus is. Puha, bársonyos anyaga, gomb díszítéseaz ágykeret fejvégével megegyező színe tovább viszi annak egyéniségét. A pad tetején megjelenő geometrikus díszítések az ágykeretről már ismertek.

A szín, minta és gomb díszítés ismételt megjelenése az ágyon, éjjeliszekrényen és a hálószoba padon kellemes összhangot biztosít hálószobájának.

Rendelje meg együtt őket a teljesség eléréséhez!

54.900 Ft

SQUARE pad

Előrendelhető

SQUARE hálószoba pad egyszerre modern, egyszerű és különleges. A hálószoba pad anyaga és színe a SQUARE ágykeret anyagával és színével megegyező. Kockás anyaga miatt minden hálószoba meghatározó elemévé válik.

A színek és anyagok megjelenése az ágykereten, matracon, éjjeliszekrényen, hálószoba padon és a sarokülőkén kellemes összhangot biztosít hálószobájának. Rendelje meg együtt őket a teljesség eléréséhez!

54.900 Ft