Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Léránt

Rendezés:

Kata kárpitozott sarokheverő díszpárnákkal

Előrendelhető

A Kata kárpitozott ágyneműtartós sarok heverő megadja a mindennapok kényelmét. Lágyan ívelt háttámlája és a heverőhöz tartozó 3 db párna teszi hangulatossá. A huzata steppelt, mely egyedivé teszik a terméket, valamint megakadályozza a kárpit nyúlását. Széles színválasztékban rendelhető, így minden lakásba könnyedén beilleszthető. Magas komfort fokozatát a bonell rugózat biztosítja. 

Praktikus, hiszen hatalmas ágyneműtartója jól kihasználható. 

Magyarországon gyártott termék!

148.600 Ft -tól

Sun kárpitozott franciaágy

Előrendelhető

Egyenes vonalvezetés, szögletes formavilág a legfőbb jellemzője a minimalista stílusú, kárpitozott SUN franciaágynak, melynek magas fejvégét négyzet alakú tűzések díszítik Az nagyméretű ágyneműtartó rész két darabból készül a könnyebb szállíthatóság érdekében. Az ár a matracot és az ágyrácsokat nem tartalmazza, de minden szabvány méretű ágyrács és matrac elhelyezhető a keretben, így Ön teljes mértékben személyre szabhatja a fekvőfelületet a széles matrac és ágyrács kínálatunkból. Modern, krómszínű díszlábazattal készül. Kárpitozása különböző típusú és tulajdonságú szövetből, számos színű textíliából választható.

Magyarországon gyártott termék!

 

191.700 Ft -tól

Káró kárpitozott franciaágy

Előrendelhető

A Káró kárpitozott franciaágy szögletes vonalvezetésű, modern ágykeret, melynek magas fejvégét rombusz alakú tűzések teszik különlegessé. Az nagyméretű ágyneműtartó rész két darabból készül a könnyebb szállíthatóság érdekében. Az ár a matracot és az ágyrácsokat nem tartalmazza, de minden szabvány méretű ágyrács és matrac elhelyezhető a keretben, így Ön teljes mértékben személyre szabhatja a fekvőfelületet a széles matrac és ágyrács kínálatunkból. Modern, krómszínű díszlábazattal készül. Kárpitozása különböző típusú és tulajdonságú szövetből, számos színű textíliából választható.

Magyarországon gyártott termék!

 

217.300 Ft -tól

Lord kárpitozott franciaágy

Előrendelhető

A Lord kárpitozott franciaágy időtálló designnal rendelkező ágykeret, melynek magas fejvégét rombusz alakú tűzések díszítik. Az nagyméretű ágyneműtartó rész két darabból készül a könnyebb szállíthatóság érdekében. Az ár a matracot és az ágyrácsokat nem tartalmazza, de minden szabvány méretű ágyrács és matrac elhelyezhető a keretben, így Ön teljes mértékben személyre szabhatja a fekvőfelületet a széles matrac és ágyrács kínálatunkból. Modern, krómszínű díszlábazattal készül. Kárpitozása különböző típusú és tulajdonságú szövetből, számos színű textíliából választható.

Magyarországon gyártott termék!

 

247.200 Ft -tól

Linea kárpitozott franciaágy

Előrendelhető

A Linea kárpitozott ágykeret modern formavilágú franciaágy, melynek magas fejvégén a vízszintesen tűzött téglalapok dominálnak. Az nagyméretű ágyneműtartó két darabból készül a könnyebb szállíthatóság érdekében. Az ár a matracot és az ágyrácsokat nem tartalmazza, de minden szabvány méretű ágyrács és matrac elhelyezhető a keretben, így Ön teljes mértékben személyre szabhatja a fekvőfelületet a széles matrac és ágyrács kínálatunkból. Modern, krómszínű díszlábazattal készül. Kárpitozása különböző típusú és tulajdonságú szövetből, számos színű textíliából választható.

Magyarországon gyártott termék!

 

191.700 Ft -tól

Ted kárpitozott fotel elektromos csatlakozóval és USB töltővel

Előrendelhető

Dobd fel nappalidat a modern, minimal stílusú TED fotellel. Kényelmes és képes bármikor lazításra és pihenésre csábítani. Széles karfáját akár lerakófelületként is használhatod laptopod, tableted számára, sőt elektromos csatlakozásért sem kell messze menned, hiszen a karfán lévő dugaszoló aljzathoz vagy USB töltőhöz közvetlenül csatlakozhatsz. Közösségi terekben is kiválóan megállja helyét, így közületeknek is ajánljuk a TED fotelt.

Magyarországon gyártott termék!

120.600 Ft -tól

Vito kárpitozott fotelágy 80x200

Előrendelhető

A VITO kárpitozott fotelágyat egyenes vonalvezetése, szögletes formája teszi otthonod különleges bútordarabjává. Szögletes kartámasza letisztult vonalat és geometrikus hatást kölcsönöz, amelyekkel a kölső oldal gombjai finom kontrasztban állnak. Ággyá alakítani pofon egyszerű, hiszen csak szimplán ki kell húzni és elfordítani a két kartámaszt és máris egy kényelmes, 80 x 200 cm nagyságú alvófelületben részesülsz.

Magyarországon gyártott termék!

239.300 Ft -tól

Lenke kárpitozott fotel

Előrendelhető

A LENKE fotel letisztult kialakításának köszönhetően modern és klasszikus otthonokba egyaránt jól illik. Megnyugtató hangulatot sugároz, így tökéletes kikapcsolódást nyújt akár egy baráti összejövetelen, akár a TV előtt. Idősebbeknek is ideális, mivel kialakításának köszönhetően könnyű felállni belőle. Kisméretű, nagyon jó ár-érték arányú fotel, melyet közösségi helyiségek, tárgyalók, vendéglátóhelyek berendezéséhez is ajánlunk.

Magyarországon gyártott termék!

48.800 Ft -tól

Lux kárpitozott heverő

Előrendelhető

Lux kárpitozott, ágyneműtartós heverő! Kényelem, elegancia egyben! A letisztult formavilágú LUX heverőcsalád tagja, melynek fekvőfelületét a keresztirányú steppelés teszi különlegessé. Alacsony, egyenes fejvégével jól illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Fejvég felől 5 magassági fokozatban állítható.

Magyarországon gyártott termék!

128.700 Ft -tól

Micra kárpitozott heverő 90x200

Előrendelhető

A MICRA kárpitozott heverő különlegességét a lekerekített, gömbölyded formája adja. Lekerekített vonalú fejvége fokozza az összhangot. A fejrész öt magassági fokozatban állítható. Nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik, mely megoldást nyújt az ágyneműk tárolására. Magas komfort fokozatát a farugókon elhelyezett bonell rugózat biztosítja. Kompakt méretének hála kisebb méretű hálószobába is bátran ajánljuk. 

Azonnal elvihető kifutó szürke színben a bemutató heverő 89.900ft-ért!

Magyarországon gyártott termék!

124.900 Ft

Lux Bieno kárpitozott heverő

Előrendelhető

A Lux Bieno kárpitozott, ágyneműtartós heverő a letisztult formavilágú LUX heverőcsalád tagja. Felületét a keresztirányú steppelés teszi különlegessé. Magas, egyenes fejvégét 4 letűzött gombbal díszítették. Fejvég felől 5 magassági fokozatban állítható.

Magyarországon gyártott termék!

131.100 Ft -tól

Lux Borzano kárpitozott heverő

Előrendelhető

A Lux Borzano kárpitozott, ágyneműtartós heverő a letisztult formavilágú LUX heverőcsalád tagja. Felületét a keresztirányú steppelés teszi különlegessé. Magas, ívelt fejvége teszi különlegessé. Fejvég felől 5 magassági fokozatban állítható.

Magyarországon gyártott termék!

133.000 Ft -tól